Indeklima

Mange mennesker plages af astma og allergi. Det er lidelser, der i stadigt stigende grad rammer både børn og voksne. En af de væsentligste årsager til, at flere og flere bliver ramt, er dårligt indeklima i boliger og på arbejdspladser.
 
Ved at sætte fokus på det gode indeklima, kan man forebygge mange af de allergiske angreb. Med den friske luft fra ventilatorer, klimaanlæg og aircondition sørger man for, at sundheden forbedres, velværen forøges og at man får mere energi.
 
Både i hjemmet og på arbejdspladsen kan der opsættes installationer, der sørger for en automatisk udskiftning af luften. Det kan både være en fordel i lokaler, hvor det er svært at lufte ud, og steder, hvor man sjældent når at foretage den daglige udluftning.
 

Bare rolig, vi har din ryg. Få et gratis og uforpligtende tilbud. 

West EL ApS har elektrikere og el-installatører til at udfører din el-installation. Kontakt os på telefon 33 11 19 30 eller send os en besked via kontaktformularen. Vi svarer tilbage inden for 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?

​West EL ApS udfører mange forskellige typer af el-installationer herunder el-tjek & eftersyn og elektriker døgnvagt, samt tilbyder en række forskellige produkter som for eksempel hårde hvidevarer og el-materialer.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Hvem er vi?

West EL ApS er en autoriseret EL-installatør virksomhed, med medlemskab af organisationen Tekniq, samt SKS godkendt.

blå to linjer

tekniq-2019

sik+logo+rgb+dk

Kontaktoplysninger

Hinbjerg 5

2690 Karlslunde​

Tlf.: 33 11 19 30

E-mail: post@west-el.dk

CVR: 33859279

Find os på Facebook