Virksomhedsprofil

West EL ApS er den del af firmaet West EL, Data & Networks ApS, et firma der er opdelt i 3 faggrupper: EL, Data og Netværk.


Firmaet West EL, Data & Networks ApS, med base i Karlslunde, sætter en stor ære i, at kunden er i centrum og at kunden kun har en person kontakt, uanset opgavens karakter.

De kan, som kunde, trygt overdrage en opgave til West EL, Data Networks ApS.

West EL, Data Networks ApS vil, som altid, udfører opgaven med de ekspertiser firmaet har, samt benytte sig af alle de mange samarbejdspartner West EL, Data & Networks ApS har, for at sikre, at den overdragede opgave bliver leveret med kvalitet, til aftalte pris og til aftalte tid.


West EL ApS er en autoriseret EL-installatør virksomhed, med medlemskab af organisationen Tekniq, samt SKS godkendt.

Alle tre dele (autoriseret, Tekniq, SKS) gør, at De som kunde, har garanti for, at kvalifikaionerne er i orden og at der er økonomisk garanti for udført arbejder, samt at alle opgave bliver sikkerhedskontroleret og ført til protol.

West EL ApS arbejder med alle former for elinstallationer inden for bygge og anlæg, kontorinstallationer, industri, og boliginstallationer.
West EL ApS arbejder både for faste kunder, som firmaer, ejendomme, og private kunder.

Vi holder os opdateret på teknologien

Den teknologiske udvikling stiller stigende krav til fremtidens medarbejder, derfor er vores vigtigste ressource kompetente medarbejdere, som alle er service orienterede, og som konstant holder sig ajour med den nyeste teknologi.


Det betyder, at vi er leveringsdygtige i løsninger, som tilfredsstiller vores kunders krav om viden, service og kvalitet for en veludført og funktionel installation.


Akutte behov for hjælp udføres naturligvis straks, mens andet arbejde laves hurtigst muligt efter aftale.

Firmaets historie:

West EL blev etableret den 16. juli 2003 af EL-installatør Brian Nimann Westergaard.


Arbejdsområder igennem årene har været, og er industri-installation, bolig-installation, automatik, svagstrøm, tele-installation og EDB-installation.

Firmaet udfører i dag ovennævnte installationer for private, håndværksmestre, Industri- og erhvervskunder, kontorer samt regioner og kommuner.

Kontakt os hvis du har spørgsmål.

Vores miljøpolitik:

West EL ApS ønsker at blive opfattet som en miljøbevidst og respekteret servicevirksomhed og samarbejdspartnere. For at nå dette mål vil vi bidrage til en bæredygtig udvikling ved at mindske spild og energiforbrug, smat løbende forbedre miljøforholdene overalt i virksomheden.

Desuden forsøger vi at være bevidste om vores miljømæssige ansvar.

Ved at indfører et system til styring af vores sundheds-, sikkerheds- og miljømæssige indsats og gøre dette til en integreret del af den daglige arbejdsgang tilstræber vi at:


Løfte i flok – forstået på den måde, at alle i virksomheden skal involveres og yde en aktiv indsats.
Minimerer de miljømæssige konsekvenser af vores aktiviteter.

Imødekomme såvel vores medarbejderes som kundernes behov på en miljømæssig bæredygtig og forsvarlig måde.


Fremme ansvarsfølelsen hos medarbejdere overfor miljøet gennem inddragelse i miljøledelse, for til stadighed at reducere miljøpåvirkningerne.


Via løbende proces og produktions optimeringer at reducerer energiforbrug og affaldsmængder.

Kontakt os allerede idag.

Hinbjerg 5

2690 Karlslunde

Telefon

33 11 19 30

​E-mail

post@west-el.dk

CVR 

27262961