Fremtidens videoovervågning

Store teknologiske fremskridt tages et skridt ad gangen. IP-netværksvideo fra Bosch fører dig trin for trin ind i fremtidens videoovervågning. Det ideelle IP-netværksvideosystem giver den højeste kvalitet af video og lyd sendt fra kameraer på alle tænkelige steder, synligt fra alle steder i verden og med lagring i ubegrænset tid.

Praktisk og total effektivitet
NVR'er (Network video recorders), der anvender IP-netværksvideo, er det næste trin i udviklingen af mere omkostningseffektive og pladsbesparende løsninger til visning og lagring af video.

IP-baserede digitale videoservere transmitterer komprimeret videoer til netværket der kan lagres hvor som helst. Dette har åbnet for konverteringen af analog video til digital, lagring af videoerne ét sted og visning fra hvor som helst i verden.
Omkostningseffektivt med gradvis overgang
Nogle brugere klar til at tage springet til IP Netværksvideo med det samme, mens andre foretrækker at vente og gradvist skifte over.

IP-netværksprodukterne fra Bosch er kompatible med eksisterende analoge komponenter, og overgangen kan foregå gradvist, hvilket giver dig mulighed for at udnytte fordelene ved IP-Netværksvideo mens du stadig får gavn af din analoge investering. Du kan også installere en komplet IP Netværksvideo løsning på én gang, og få øjeblikkelig adgang til den nyeste teknologi.

Læs mere om Bosch og vores produkter her.


Send forespørgsel vedr. produkt: Bosch

Bare rolig, vi har din ryg. Få et gratis og uforpligtende tilbud. 

West EL ApS har elektrikere og el-installatører til at udfører din el-installation. Kontakt os på telefon 33 11 19 30 eller send os en besked via kontaktformularen. Vi svarer tilbage inden for 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?

​West EL ApS udfører mange forskellige typer af el-installationer herunder el-tjek & eftersyn og elektriker døgnvagt, samt tilbyder en række forskellige produkter som for eksempel hårde hvidevarer og el-materialer.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Hvem er vi?

West EL ApS er en autoriseret EL-installatør virksomhed, med medlemskab af organisationen Tekniq, samt SKS godkendt.

blå to linjer

tekniq-2019

sik+logo+rgb+dk

Kontaktoplysninger

Hinbjerg 5

2690 Karlslunde​

Tlf.: 33 11 19 30

E-mail: post@west-el.dk

CVR: 33859279

Find os på Facebook