The art of Liverti

Liverti bygger på lodretstående lysrør, og hele serien tager udgangspunkt i en pendel. Med sin skulpturelle form og de robuste materialer anerkender den tyngdekraften og giver rummet retning og indhold. Et smykke, som rummet bærer med fornøjelse.

Et pendelarmatur i tre forskellige størrelser, med eller uden skærm. Et vægarmatur i tre forskellige størrelser. Et loftarmatur i én størrelse, med eller uden skærm. Et gulvarmatur, en plafond og en minipendel.

Vi får det til i alt 14 varianter, men det afhænger af, hvor præcist man regner. Kreative indretningsarkitekter er jo ofte mere interesseret i kombinationsmulighederne end tørre tal.

Systemtanken bag Liverti er vores bidrag til denne proces – en måde til at skabe forskellige visuelle udtryk på baggrund af ét ensartet formsprog. De samme muligheder gælder lyset: Alle modeller fås med flere forskellige effekter og lyskilder.

Læs mere på vores hjemmeside, eller læs vores brochurer i PDF format her.
Send forespørgsel vedr. produkt: Fagerhult

Bare rolig, vi har din ryg. Få et gratis og uforpligtende tilbud. 

West EL ApS har elektrikere og el-installatører til at udfører din el-installation. Kontakt os på telefon 33 11 19 30 eller send os en besked via kontaktformularen. Vi svarer tilbage inden for 48 timer.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?

​West EL ApS udfører mange forskellige typer af el-installationer herunder el-tjek & eftersyn og elektriker døgnvagt, samt tilbyder en række forskellige produkter som for eksempel hårde hvidevarer og el-materialer.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Hvem er vi?

West EL ApS er en autoriseret EL-installatør virksomhed, med medlemskab af organisationen Tekniq, samt SKS godkendt.

blå to linjer

tekniq-2019

sik+logo+rgb+dk

Kontaktoplysninger

Hinbjerg 5

2690 Karlslunde​

Tlf.: 33 11 19 30

E-mail: post@west-el.dk

CVR: 33859279

Find os på Facebook